Termékek

Meg tudjuk oldani

Folyamatosan feszegetjük a határainkat és bővítjük az általunk kínálat termékek sorát, hogy bármilyen ügyfélkérést teljesíteni tudjunk. Így sokszínű termékpalettánkon te is biztosan megtalálod azt, amit keresel.

Egyedülálló tapasztalatunkkal és az ország egyik legsokoldalúbban felszerelt üzemével rugalmasan tudunk alkalmazkodni a kis példányszámra szóló, de nagy hozzáadott értéket igénylő megrendelésekhez és a komoly kapacitást, fejlett logisztikát igénylő sorozatgyártáshoz is.

Reklámeszközök termék piktogram

Reklámeszközök

Plasztikus, és világító feliratok, cégérek, totemek, nyomtatott dekoráció... Ez a fő profilunk. Nálunk mindent megtalálsz, amivel láthatóvá tudod tenni a vállalkozásodat.

Üzletberendezés és POS eszközök termék piktogram

POS eszközök és ÜZLETBERENDEZÉS

Az összes elképzelhető POS eszköz gyártására be vagyunk rendezkedve és vállaljuk üzlethelyiségek komplett berendezését is.

Egyedi reklámeszközök termék piktogram

Egyedi reklámeszközök

Néha szükség van különleges, innovatív, esetleg interaktív reklámeszközökre, akár limitált mennyiségben. Nekünk ez az egyik erősségünk.

Belsőépítészet termék piktogram

Belsőépítészet

Velünk könnyedén megoldhatod a lakásod, üzlethelyiséged belső tereinek tagolását, hangszigetelését, világítástechnikáját és berendezését.

Irodai dekoráció termék piktogram

Irodai dekoráció

Vállaljuk irodák teljes körű kiépítését és berendezését. A hagyományostól a fiatalos, extravagáns designer-irodákig mindent meg tudunk oldani.

Információs rendszerek termék piktogram

Információs rendszerek

Nagy tapasztalatunknak hála, bármilyen épület információs rendszerének a kiépítéséhez ideális partnerek vagyunk.

Múzeumtechnológia termék piktogram

Múzeumtechnológia

A különböző kiállítóterek megtervezése és felépítése egyedi és kreatív feladat, amihez kevesen értenek igazán. Mi viszont jól ismerjük ezt a területet is.

Rendezvény, kiállítás, díszlet termék piktogram

Rendezvény, kiállítás, díszlet

Akár rendezvények dekorációjáról, akár egy expóra való kitelepülésről, vagy speciális díszletekről van szó, számíthatsz a szakértelmünkre.

Plakettek, díjak, boxok termék piktogram

Plakettek, díjak, boxok

A legváltozatosabb szituációkban lehet szükséged egyedi, exkluzív kivitelű plakettekre, díjakra, különleges ajándéktárgyakra. Mi tudunk segíteni.

Hardver- és szoftverfejlesztés termék piktogram

Hardver- és szoftverfejlesztés

Az innováció keresése a zsigereinkben van. Számos saját, egyedi technológiát fejlesztettünk már ki, amiket a legváltozatosabb területeken tudsz felhasználni.

Digital Signage termék piktogram

Digital signage

Foglalkozunk interaktív, multimédiás felületek, komplett digital signage rendszerek kiépítésével mind reklámcélra, mind speciális feladatokhoz.

Műszaki eszközök termék piktogram

Műszaki eszközök

Be vagyunk rendezkedve különböző műszerek és eszközök kis és nagy példányszámú gyártására, akár az orvosi vagy élelmiszeripari sztenderdeknek is megfelelve.

3D technológia termék piktogram

3D technológia

Képesek vagyunk bármilyen eszközt, vagy teret felmérni, beszkennelni, virtualizálni és ez alapján ipari minőségű 3D nyomatokat készíteni a számodra.

Digitális nyomtatás termék piktogram

Digitális nyomtatás

Precízen tudunk nyomtatni akár domborított grafikát is szinte bármilyen anyagra és felületre táblás és tekercses kivitelben is.

Épületburkolat termék piktogram

Épületburkolat

Az általunk kínált termékek közé tartozik különböző, akár egyedi megjelenésű homlokzati elemek és épületburkolatok gyártása és telepítése is.

Partnereink

Akik szívesen dolgoznak velünk

Legfrissebb híreink

Hírek, újdonságok,
olvasnivaló

Feliratkozás

Legyél mindig naprakész a hírlevelünkkel

Folyamatosan fejlődünk és bővítjük a szolgáltatásainkat. Ha szeretnél az elsők között értesülni az újdonságainkról, a legjobb helyen jársz!    Fordulj hozzánk bizalommal

    Elérhetőségek

    Cím: 1238 Budapest, Oázis utca 3.
    Telefon: +36 1 950 4735
    E-mail: info@plexi.hu