Üdvözlünk megújult honlapunkon!

Az LCD monitorról készült közelképen színes HTML kódsor látható.

Haladni kell a korral 

A Megaplex Kft. rég óta prominens szereplője a reklámeszköz gyártás iparágának és számos más ezzel összefüggő területnek. Sok mérföldkövet tudhatunk magunk mögött, cégünk nem egyszer újult már meg, és most eljött az idő arra is, hogy egy teljesen új honlappal mutatkozzunk be régi és leendő új ügyfeleinknek.

Az volt a célunk, hogy egyből otthon érezd magad megújult honlapunkon.

Minden egy kattintásra

Sokat dolgoztunk rajta, hogy rendkívül széles és szerteágazó termékpalettánkat, különböző szolgáltatásainkat könnyen átlátható és intuitív rendszerbe foglaljuk a legtöbbet keresett kulcsszavak mentén. Így főoldalunkról mindent egy kattintással el tudsz érni, ahogy azonnal bárhonnan egyszerűen fel is tudod venni velünk a kapcsolatot.

Az egyes területeket könnyen átlátható és informatív főcímekkel tagoltuk, hogy első látásra fel tudd mérni a lehetőségeket. Ám azokat kinyitva mindenhol megtalálod a bővebb leírásokat, ami alapján akkor is hatékonyan tudsz döntést hozni, ha egyébként nem mozogsz olyan otthonosan a reklámiparban, a belsőépítészetben vagy a termékfejlesztésben.

Nem kell mindenhez értened, hiszen kollégáinktól bármikor kérhetsz további tájékoztatást, változatos referenciáink között böngészve pedig biztosan találsz új ötleteket, vagy valamit, amihez hasonlóra lenne szükséged.

Az LCD monitorról készült közelképen színes HTML kódsor látható.

Érdemes visszanézned

Bízunk benne, hogy hasznosnak találod majd megújult honlapunk szolgáltatásait! Ám ez még csak az út eleje. Folyamatosan töltjük fel az újabb és újabb referenciaképeket, és számos további hasznos tartalmat tervezünk, amik még könnyebbé teszik a tájékozódást szakmánk színes és állandóan változó világában. Időről időre új híreket is megosztunk veled honlapunkon, úgyhogy érdemes visszalátogatnod hozzánk, vagy feliratkoznod hírlevelünkre, ha nem szeretnél semmiről sem lemaradni!