Megmunkálás

Csak
a képzeleted szab határt

Egyedülálló eszközparkunknak hála bármilyen feladatara fel vagyunk készülve. Nálunk a legkülönbözőbb nyersanyagok állnak rendelkezésedre és megmunkálás kapcsán sem okozunk csalódást. Akár egyedi, akár kis példányszámú, akár sorozatgyártásra van szükséged, nem kell tovább keresned.

A legkorszerűbb ipari sztenderdek alapján dolgozunk. Gépeink rugalmasan alkalmazkodnak a különböző igényekhez és a legváltozatosabb anyagokat is nagy sebességgel és precizitással tudják megmunkálni.

Vákuumforámázás megmunkálási technika piktogram

Vákuumformázás

Alkalmas a hővel lágyított műanyag- és plexilapok hatékony megformázására, plasztikus felületek, tárgyak kialakítására és utólagos felületbevonásra.

Plexihajlítás megmunkálási technika piktogram

Plexi hajlítás

A plexi és műanyaglapok él- és ívhajlítással való megmunkálása alapvető technológia szinte bármilyen gyártási folyamatban.

Lézervágás megmunkálási technika piktogram

Lézervágás

Keresett alapszolgáltatásunk, mivel lézergépeink a pleximegmunkálás mellett alkalmasak nem fémes anyagok vágására és gravírozására is.

CNC megmunkálási technika piktogram

CNC megmunkálás

A CNC marás gyors, precíz és pontos kivitelezési technika. Plexi és fémes anyagok is egyedileg marhatóak, lyukaszthatóak és vághatóak a segítségével.

Síkágyas kivágás megmunkálási technika piktogram

Síkágyas kivágás

Kivágásra, bígelésre, bemetszésekre, CNC megmunkálásra alkalmas technológia táblás és tekercses anyagokhoz egyaránt.

Szemcseszórás megmunkálási technika piktogram

Szemcseszórás

Ezt a gyakran alkalmazott technológiát felületek jelölésre, mattítására, világító felületek diffúz kialakítására és egyéb dekoratív megoldásokhoz használjuk.

Habvágás megmunkálási technika piktogram

Habvágás

Különböző keménységű styrol habtáblákból egy előre meghatározott grafika mentén lehet kivágni plasztikus elemeket, például domború feliratokat.

Táblanyomtatás megmunkálási technika piktogram

Táblanyomtatás

Precízen tudunk nyomtatni akár domborított grafikát is szinte bármilyen anyagra és felületre táblás és tekercses kivitelben is.

Partnereink

Akik szívesen dolgoznak velünk

Legfrissebb híreink

Hírek, újdonságok,
olvasnivaló

Feliratkozás

Legyél mindig naprakész a hírlevelünkkel

Folyamatosan fejlődünk és bővítjük a szolgáltatásainkat. Ha szeretnél az elsők között értesülni az újdonságainkról, a legjobb helyen jársz!    Fordulj hozzánk bizalommal

    Elérhetőségek

    Cím: 1238 Budapest, Oázis utca 3.
    Telefon: +36 1 950 4735
    E-mail: info@plexi.hu