Szolgáltatások

Bízd ránk
az elejétől
a végéig

Az iparág prominens szereplőjeként nálunk mindent egy helyen tudsz elintézni. Az általunk nyújtott szolgáltatások minden szóba jöhető munkafázist lefednek, így nem kell különböző partnereket keresned a különböző lépésekhez.

Komplex és teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így ránk bízhatod az ötlet kibontását, a tervezést, a munka menedzsmentjét, a gyártást, az ügyintézést és az utólagos szerelési, logisztikai teendőket is.
Felmérés és Tanácsadás szolgáltatás piktogramja

Felmérés és tanácsadás

Az első lépések a legfontosabbak, ezért vállaljuk a projektet megelőző felmérést, segítünk megismerni a lehetőségeidet és szakértő tanácsokkal könnyítjük meg a köztük való választást.

Tervezés szolgáltatás piktogram

Tervezés

Elég, ha megvan az alapötlet, nem kell kész tervvel érkezned. Igény esetén házon belül végezzük el a tervezői munkát, így garantáltan nem fog meglepetés érni a gyártás folyamán sem.

Prototípusgyártás és Termékfejlesztés szolgáltatás piktogramja

Prototípusgyártás, termékfejlesztés

Komplex feladatok esetén szükséged lehet új megoldások és technológiák kifejlesztésére és működő prototípusokra, hogy a gyakorlatban is lásd a terméket a sorozatgyártás előtt.

Projektmenedzsment és Ügyintézés szolgáltatás piktogram

Projektmenedzsment
és ügyintézés

A munka szervezése és ütemezése jó kezekben van szakembereinknél. Folyamatosan tájékoztatunk a haladásunkról, és ha kell, a projekthez kapcsolódó hivatali adminisztrációban is segítünk.

Gyártás szolgáltatás piktogramja

Gyártás

Szakembereink tapasztalatának és egyedi gépparkunknak hála nincs olyan kihívás, ami zavarba hozná minket akár egyedi-, akár sorozatgyártásról van szó.

Szállítás, szerelés és karbantartás szolgáltatás piktogramja

Szállítás, szerelés
és karbantartás

Termékeinket az ország egész területére, sőt az országhatáron túlra is kiszállítjuk, installációs csapatunk pedig elvégzi az szerelési, telepítési munkákat is. A későbbi esetleges karbantartást is ránk bízhatod.

Partnereink

Akik szívesen dolgoznak velünk

Legfrissebb híreink

Hírek, újdonságok,
olvasnivaló

Feliratkozás

Legyél mindig naprakész a hírlevelünkkel

Folyamatosan fejlődünk és bővítjük a szolgáltatásainkat. Ha szeretnél az elsők között értesülni az újdonságainkról, a legjobb helyen jársz!    Fordulj hozzánk bizalommal

    Elérhetőségek

    Cím: 1238 Budapest, Oázis utca 3.
    Telefon: +36 1 950 4735
    E-mail: info@plexi.hu